Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla yegâne katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek evetğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde dağıtmak olduğu derunin, olabilir olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem aldatmaınmaktadır.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu sebeple çatı içinde herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, bina ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir özge özelliği kilit + cenah seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binanın muhtevainden aşağıya güzel inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok kesif muhaliflaşılan yangın merdivenleridir.

Tasar çizim olarak ayrımlılık göstermekle omuz omuza ortak özellikleri, dayanıklı ve sağlam gestaltda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangına karşı güvende kalmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların gönül emniyetliğini sağlamak için kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya güzel açılmaktadır.

Strüktürların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına onay verilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page