Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Standart ve sertifikasyonlara onat olarak mimarilmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği genel anlamda ses ve ısı yalıtımına müsait evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla yan yana istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik bölümünde bile tam sızdırmazlık sağlanır.

Sertifika ya da test raporu değerlendirmelerinizde EI kıymeti alegori E gösterilmediğine özen ediniz.

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan ölçün TS EN standartlarıdır. 

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı müstacel çıkış ciğerin kullanılacaksa o devran gerekli koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı yangın kapısı Yangın kapılarının üretim amacı adam sağlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı sıra otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın yahut değişik bir müstacel durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya düz ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Görmüş olacaksınız ki bu denli faik nitelikli yangın kapılarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan örgülabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve bucak kaybının daha az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen dâhileriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Report this wiki page