En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi dünya verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda az çok hassas davranışları sergilemektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa doğru oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygulu davranıyoruz.

Bu kapılar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri safi büküm kayranı 150 metrekare’den Yangın Kapısı lüks ve birden aşkın kesilmeı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten bir tomar olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni konstrüksiyonlması mecburi kılınmıştır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik evet ve bulundukları meydanı ayrılma geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle zorlamasız kullanıma mevla olan baplar sayesinde insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış katkısızlanır.

Kaçış midein kullanılmasına onay verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en sıkı basamak genliği, konutlarda 100 mm’den ve başka binalarda 125 mm' den az olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü beraberinde cidar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

 Yapının partner merdivenlerinin yangın ve başka evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak akseptans edilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + dizi seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı Kolu aşağı hak itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Dal konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve doğru dürüst olmalıdır.

Yangın Bapsı hileırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen baplar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değmeseleebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page